Sandman Capital Advisors

Sobre Nosaltres

Més de 20 anys
d'experiència.

Sandman Capital Advisors EAF, és una empresa d’assessorament financer que presta serveis enfocats única i exclusivament a la gestió patrimonial i l’assessorament financer individualitzat i independent, per a clients privats, empreses i institucions.

Ajudem als nostres clients a dissenyar una estratègia d’inversió a llarg termini, a revisar els riscos de les seves inversions, a reduir costos, o a fer el seguiment i la implementació de decisions d’inversió de manera regular.

Treballem en equip amb entitats financeres i gestores de fons, així com proveïdors d’anàlisi i recerca de mercats. Ens basem en valors de: independència real; responsabilitat social; ètica i sostenibilitat; compromís amb el client; exclusivitat; i confidencialitat.

Desitgem que els nostres clients sentin que tenen el seu propi Family Office i el seu equip d’inversió, simplement externalitzat, sense conflictes d’interès.

Sandman Capital Advisors es va registrar com a EAF aprovada per la CNMV al maig de 2012. Com a entitat regulada per a prestar serveis d’assessorament financer, està supervisada per la CNMV i se li exigeix formació específica, amplis coneixements, experiència rellevant i honorabilitat, per major protecció dels seus clients.

Les EAF són empreses que estan regulades per la llei del Mercat de Valors, per el RD 217/2008 sobre règim jurídic de les empreses de serveis d’inversió, i per la Circular 10/2008 de la CNMV, la qual, ofereix informació estadística i principals magnituds de les EAF.

Per què el nom Sandman?

Ens agrada pensar en nosaltres com aquell Sandman que contribueix a que els nostres clients tinguin nits de descans, vigilant que puguin complir els seus somnis.

Al crear l’empresa, al 2012, i arrel d’escoltar cançons populars de nens en alemany, la nostra fundadora, Cristina, es va enamorar de la història d’un personatge mitològic que ajuda els nens a dormir. El “Sandman, lieber Sandman”, ajuda als somnis dolços llençant sorra màgica als ulls dels nens quan dormen durant la nit. Al despertar, les lleganyes dels ulls són la marca de l’afecte i atenció d’aquest home de sorra.